lørdag den 26. juli 2014

Langeland
Så blev det endelig weekend og nu står den atter på ferie. Vi har lejet et sommerhus gennem mit arbejde og vi ankom i dag ved 13-tiden sammen med min Mutter. Sommerhuset ligger på (nord)Langeland, en kilometer syd for Lohals. Det er vores første besøg på Langeland. Sommerhuset er superfint og ligger vel godt og vel 300 meter fra vandet, hvor der er gode badeforhold. Og, efter udpakning og frokost, tog vi da også til vandet et par timer, hvor vi badede, slikkede sol og fangede krabber.
Derefter tog min mor og jeg ind til Lohals for at handle.
Resten af eftermiddagen gik med at forberede og spise aftensmad. Vi sad på terrassen i det fine vejr (som forblev fint selvom det tordnede i det fjerne.
Efter maden kørte vi til havnen i Lohals, hvor pigerne gav en is. Vi nød isen og stemningen i lystbådehavnen og lyttede til livemusik.
På vej hjem igen så vi noget relativt sjældent krydse vejen. Hvad vi først troede var en tyk kat, var faktisk en flot, stor grævling. Sådan én havde ingen af os set før og vi kunne da også læse os til på nettet, at grævlinge dels er primært nataktive og dels tilbringer ca. halvdelen af sit liv i sin grævlingegrav. Derfor er der ikke mange der er heldige at have set en vaskeægte grævling i fri natur. Se, det er en oplevelse ud over det sædvanlige og lige noget for os. Og det på første dag på Langeland. Vi glæder os til de 7 næste!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar