tirsdag den 12. august 2014

Sko x 2 (og en lille kjole)

Hvad gør man, når man har et par sko man er helt vild glad for? Ja, man køber da et par mere!
Sidste år, til Anni og Johns bryllup, købte jeg et par lyse sko med høje hæle og peeptoe, som matchede min kjole. Ikke et fancy mærke eller noget, men jeg blev hurtigt superglad for dem, da man faktisk både kan gå, stå og danse i dem hele natten uden at få ømme fødder (så'en da, men det kunne være møj værre).
Da et par høje, sorte sko er næsten uundværlige (siger Dronningen af Flade Sko) gjorde en kort tur på internettet udslaget. Man kunne sgu få et par sorte pendanter til mine lyse sko og de er netop ankommet på matriklen.
Jeg har allerede spankuleret rundt i dem og kysset Rasmus på panden.
Heldigvis skal vi snart til fest Rasmus, skoene, min nye kjole (et 90 kroners udsalgsfund) og jeg. Den svære beslutning kommer til at være hvilke par sko skal jeg tage på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar