lørdag den 20. september 2014

Endnu et fund fra Skibby Genbrugsplads

(Synes vi selv)
Vi er i sommerhus denne weekend (yay, det har været ALT for længe siden sidst) og vi har selvfølgelig været på Skibby Genbrugsplads. Her fyldte vi denne gang to indkøbskurve med bøger, bilblade, fire marmor smørebrædter, 11 shotsglas, fire spejlglas (som Rasmus skal forsøge at omgøre til et 15x20cm stykke til en ramme indkøbt i Barcelona. Har også købt glasskærer. Mon dieu!) samt en smule ragelse til ungerne. Det blev som vanligt 30 kr.
På vej ud faldt mit blik på en æske. Det er altid spændende at åbne æsker og kasser på Skibby Genbrugsplads. De kan indeholde alt fra brugte vatpinde til værdifulde mærkevarer. Denne æske indeholdt ingen af delene, men til gengæld åbenbarede der sig et komplet sæt pool balls med (formentlig) en del år på bagen. Dem kunne vi simpelthen ikke lade være, og da Inga satte prisen til 20 kr, købte vi dem straks (der var et gammelt prismærke på 525 kr på æsken).
Kuglerne er tydeligvis blevet brugt flittigt og har mange stødmærker og spor efter der blå kø-kridt. Kuglerne er desuden gullige, formentligt af nikotin fra et tilrøget rum på en bar eller i et herreværelse i en kælder. Jeg kan lige se det for mig.
Nu skal de hjem til os og leve et liv som dekorationsobjekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar