fredag den 5. september 2014

Facetime-fjollehoveder

Jeg tager af og til meget tidligt på arbejde for at kunne hente lidt på flekskontoen. De fleste dage møder jeg lidt før kl. 8 og går hjem igen mellem 15.15 og 15.45. Af og til tidligere. Så jeg henter ind ved at møde omkring 06.15 en gang i mellem. Så skal jeg bare stå op, kaste lidt vand i hovedet og noget tøj på kroppen og køre. Rasmus tager sig så af ungerne og morgenrutinen. Jeg har stort set vejene for mig selv, kan få parkeringsplads lige uden for min arbejdsplads og så er der dejligt arbejdsro i 1 1/2 time. Ren win win for mig.
Jeg får selvfølgelig ikke set ungerne om morgenen, men så facetimer vi i stedet. I kan selv se hvad jeg går glip af. Billedet er et skærmdump fra morgenens samtale.
Skøre kugler!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar