tirsdag den 9. september 2014

Morgenhygge i udestuen

 
Selv om vi har et par flotte sensommerdage i denne tid, kan morgenerne være kølige. Så er det rart med en brændeovn. Vi har også lige fået leveret brænde fra vores yndlings brændeleverandør H.C. skov. Der køber vi altid et palletårn ovntørret bøgebrænde. Det er ganske vist dyrere (2300 inkl. levering) end så mange andre steder, men kvaliteten er i top og det går vi efter. Brændeovnsrøg er jo et omdiskuteret emne, så vi gør det bedste vi kan. Top-dollar brændeovn, top-dollar-brænde og ikke mindst min svigerfars top-dollar optændningsbrænde. Sidstnævnte giver dog en af og til konflikter herhjemme, da Rasmus synes at jeg rutter med det. Og jeg bruger da også 12 pinde hver gang, men så er min opfyring også helt perfekt. Og jeg må godt, siger Torben.
Den grønne sækkestol er relativ nytilkommen og har på en eller anden måde fået sneget sig fra TV-hjørnet og ud i udestuen. Det giver dog god mening, som man kan se på billedet. Af og til får også Edda krabbet sig derop.
Udestuen er i det hele taget husets hjerte og var da også det rum vi først fik indrettet færdig. Jeg satser på, at vi får mange hyggelige stunder derude her i efteråret og den kommende vinter.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar