søndag den 12. oktober 2014

Klar, parat, sommerhus!

Uge 42 er jo efterårsferie og med skolebørn betyder det ferietid. Jeg har taget fri mandag, tirsdag og fredag og Rasmus mandag og fredag. Min far får ungerne onsdag og torsdag, så pigerne behøver ikke at komme i SFO.
Vi har haft en praktisk dag derhjemme, men ud på eftermiddagen pakkede vi og kørte i sommerhus. Det er blevet en ret fast procedure at pakke til sommerhuset. Der skal en del med: tøj, madvarer til alle måltider, strikketaske, elektroniktaske, bamser og legetøj samt en diverse-taske.
Når vi ankommer sommerhuset er alt klart til os, da vi altid sørger for at efterlade huset pænt og ryddeligt. Vi har nu også koblet vores smsstyrede tænd-og-sluk-ur til radiatoren, så der er lunt og rart når vi kommer.
Efter en hurtig udpakning begynder ferien. Og det er sådan set ligegyldigt om vi skal være her en uge eller kun en enkelt overnatning, det føles som ferie hver gang.
Jeg tænker tit på, at vores lille oase på landet er hovedårsagen til at vi kan klare en monsterhård hverdag uge efter uge.
Heroppe trækker vi stikket ud og laver så lidt så muligt. Vi lader simpelthen op!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar