mandag den 17. november 2014

Midgårdsormen aka Edda

Efter en rigtig god og hyggelig aftenstund fik pigerne lov til at lægge sig til at sove i vores seng. Og Edda var ikke sen til at gøre dem selskab. Sådan er det med Edda, hun sover i én af vores senge sammen med os, hver aften. 
Prøv at se et syn der mødte os da vi ville i seng. Her vil jeg igen specielt henlede opmærksomheden på Edda. Det er simpelthen utroligt så lang den ellers flommefede kat kan blive. Og aftenens eksempel tangerer vist hendes personlige rekord.
Jeg kom sådan til at tænke på fortællingen om Thors kamp med at løfte Udgårdslokes kat, jo mere han løftede, længere blev katten (som i virkeligheden var en forvandlet Midgårdsorm).
Nå, nu er pigerne løftet ind i deres respektive senge og jeg har boret mig ned ved siden af Midgårdsormen, der kun nødigt afgiver plads. 
Sådan er det hver aften. Og, det er omtrent noget af det hyggeligste jeg ved.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar