søndag den 14. december 2014

Årets julekort 2014


Ja, sidste års digitale nød-julekort har dannet præcedens, så også dette års julekort bliver i en online udgave. Jeg må sige, at det egentlig også passer fint med Familien Johansens digitale tilgang til verden. Vi omfavner med glæde begreber som streaming, on demand og podcasts, som alle er blevet en del af vores hverdag. 
Nå, men tilbage til Julen, som ellers er så analogt som det kan blive. Også det omfavner vi med glæde. Vi har haft den traditionelle juledekorationsdag med min mor og søstre, vi har været til juletræsfest på mit arbejde, været til juleklip på skolen, til julefest i SFO'en, haft hver sin julefrokost på jobbet, bagt pebernødder, hentet juletræ, pyntet op til jul, vi har pakkekalender, vi "nisser" på arbejdet, vi hører julemusik dagen lang, de fleste julegaver er i hus, vi har Ulandskalender og følger med i DRs julekalender "Tidsrejsen", som ungerne sluger råt. 
Kort fortalt: julestemningen har sænket sig over vores hjem og i vores hjerter. 
Og hermed vil vi alle fire gerne ønske jer alle EN RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR!

Jeg vil lige dele mit absolut yndlings julenummer med jer: 

Mr. Michael Bublé: I´ll be home for Christmas 


1 kommentar:

  1. Glæderlig jul til jer alle. Håber at I får nogle rigtige dejlige dage sammen med jeres familie. Vi ses i det nye år. Knus fra Ditte & drengene:-)

    SvarSlet