tirsdag den 2. december 2014

Frokost i Hadsund

Klokken lidt over fem i morges sad jeg bag rattet på vej ud af Hvidovre. Turen gik mod Christiansfeldt, hvor jeg havde et møde på Arla kl. 8.
Lidt i kl. 9 var jeg allerede på vej videre, da dagens næste møde var nord for Randers.
Inden jeg forlod det smukke Christiansfeldt i Sønderjylland, købte jeg honningkager med hjem til familien, og fik et autentisk "mojn" med på vejen.
Nærmere betegnet gik turen til lidt nord for Hadsund.
Efter et godt møde havde jeg brug for frokost, og have heldet med mig, da jeg fandt en åben butik på gågaden. Pizzariaet havde udover mig een anden gæst, som ganske hurtigt fik klemt en pizza ned, og så var han væk igen. Jeg hyggede mig med lidt papirarbejde og forstyrrede ingen med mine telefonopkald. For at sige det mildt så var hverken gågaden eller pizzeriaet i Hadsund verdens navle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar