søndag den 18. januar 2015

Broderet dug

Jeg glemte helt at flashe endnu et fint køb fra Skibby Genbrugsplads. Jeg kigger altid grundigt i tekstilbunkerne derude, for det kunne jo være at der lå en fed pude, noget retro sengetøj eller en fin dug. I går havde jeg held med det sidste. En fin dug med håndbroderede blomster. Haps, lige ned i kurven.
Jeg ved ikke hvor gammel den er, for i princippet kunne den være broderet i går. Men, det faktum at den er endt på en genbrugsplads antyder, at den har lidt alder på bagen. Nu får den et nyt liv i vores sommerhus.
Jeg vil indrømme, at vi sjældent bruger dug derhjemme. Og når vi gør, er det som regel nervøs velour eller voksdug i metermål. Men i sommerhuset er der så meget vi gør anderledes: vi drikker snaps til frokosten, vi kan finde på at lave mad over bål og ja, så bruger vi ofte dug på havebordet på herlige sommerdage.
Jeg vil glæde mig til at dække op med den fine dug. Og måske med Sodastreamflaskerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar