mandag den 12. januar 2015

En hæklet fugl

Så har min hæklenål glødet igen og jeg har atter lavet en figur fra Kay Bojesens dyreunivers. Denne gang en "sangfugl", som blev tegnet i 1950'erne, men som ikke er sat i produktion før nu. Originalerne er fremstillet i træ, i fem forskellige farvekombinationer. Min hæklede version er inspireret af den sangfugl der hedder "Sunshine".
Jeg har fundet opskriften på sangfuglen HER.
Jeg har valgt også at hækle øjne til min udgave, jeg har set andre med rulleøjne. Opskriften på de hæklede øjne (samt andre) har jeg fundet HER.
HER kan du se de originale sangfugle i træ.

Jeg har som sådan egentlig intet formål med mine hæklede figurer. Jeg har en masse bomuldsgarn i forskellige farver på lager, og så er det egentlig nemme små projektet, der giver er sjovt resultat og holder hænderne (og hovedet) beskæftiget. Jeg har foræret "Sunshine" til Maja.
Jeg må hellere få hæklet den lyserøde abe til Mille, men så pønser jeg faktisk også på et stort, udfordrende projekt. Jeg vil nemlig strikke endnu en norsk kofte til mig sig tror jeg. Jeg skal bare lige tage mig sammen til at indkøbe garn for godt 650 kr...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar