lørdag den 17. januar 2015

Lørdagens genbrugsfund

Som jeg antydede i sidste blogindlæg er vi i sommerhus denne weekend. Vores program er lige så uambitiøst som sidste gang vi var her. Der er dog er fast punkt: besøg på Skibby Genbrugsplads!
Også denne gang kom vi af med 100 kr. Vi gjorde ingen deciderede kup denne gang, men er alligevel tilfredse. Børnene købte et par småting, b.la. en elektrisk lommeregning med bonrulle, en slangebøsse og en bamse-varmedunk.
Rasmus købte flere glaslamper til huset for at forhøje oddsene for at få to ens, han købte også et par blade, herunder Billedbladet fra d. 15/1-2015 (altså fra i forgårs). Alene her er de 30,95 kr dækket ind. Vi er faktisk bekymret for, om vi er kommet til at hugge Ingas Billedblad...
Vi købte er par bøger: to svenske krimier om Beck, et stjerneatlas og en havebog.
Jeg købte en vinåbner og en rødbedekniv, sådan en har jeg ledt efter. Jeg købte også fire Sodastream-flasker, til hvad aner jeg ikke endnu.
Jeg købte desuden en selepude til Fordson'en, til når der skal en ekstra unge med hjem. En fin flettet kurv blev det også til.
Mit sidste køb fandt jeg i en sort sæk lidt gemt af vejen. To fine strandstole i egetræ. Dem glæder vi os til at tage med til fjorden til sommer.
Man kan sige, at man finder langt fra deciderede kup på Skibby Genbrugsplads hver gang, men jagten er altid den samme. Hvad er der på hylderne? Hvad gemmer der sig i kommoden? Er der netop den bog eller kaffestel du leder efter? Hvad er der inden sorte sæk i hjørnet?
Det er altid spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar