fredag den 13. februar 2015

For 100 kr. genbrug

Ja, så er det nok ikke svært at regne ud hvor vi har været.
Vi var på Skibby Genbrugsplads i går. Vi har vist aldrig været derude en torsdag før, det kunne vi denne gang, da vi holder et par dages vinterferie i sommerhuset.
Vi købte som sædvanligt en del: otte John Grisham bøger til min svoger samt et par andre bøger. Vi fandt et par DVD film samt nogle fine spil: Scrabble, Kastegris og to sæt spillekort (som Maja havde efterlyst). Til ungerne købte vi en discokugle, en pakke klistermærker, to pakker figurballoner, selvlysende stjerner og planeter samt en Paddington bamse (Mille og jeg har lige været inde og se Paddingtonfilmen i biffen).
Derudover købte vi en isspand og nogle serveringsskeer til sommerhuset, samt en del nogle ting vi har på indkøbslisten: en isske af en kraftig kvalitet, et strygestål (fra DDR!), en kaffeske, et Fransk Hotdog spyd (jeg vil bage nogle Fransk Hotdog brød selv, har jeg tænkt) samt nogle gedigne ølkrus bare for sjov.
Denne gang havde vi forøvrigt også en pose med ting med til Genbrugsbutikken. Bl.a. en stor bil, som Mille så en lille pige købe.
Det er morsomt at tænke på, at ting kan få nyt liv hos nye ejere.
Det nyder vi godt af for en billig penge synes vi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar