torsdag den 5. februar 2015

Hop i havnen...

Ja, det gjorde jeg sgu her til aften! Helt bogstaveligt talt som i, at jeg har været i vandet i Hvidovre Havn.
Jeg har i flere år talt om, at jeg godt kunne tænke mig at prøve at vinterbade. Men hvor, hvordan, hvornår og med hvem har altid sat en stopper for idéen. Altså indtil for nylig, hvor jeg faldt over "Hvidovre Vinterbadere". En relativt nystartet forening, der stadig hverver medlemmer. En kort mail muliggjorde en guidet prøvetur her torsdag aften. Jeg har haft sommerfugle i maven i flere dage og gav mig selv en ordentlig peptalk i bilen på vej der ned.
Men jeg gjorde det sgu! Ikke én, ikke to, men hele tre gange endda! Med 15 minutters saunatur i mellem. Og det var skønt siger jeg jer! Og det skal jeg igen.
Vil du med?

1 kommentar:

  1. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve, men jeg er ikke sikker på at jeg tør...

    SvarSlet