mandag den 30. marts 2015

Farvel til Verdens Bedste Svigerfar

Jeg har også brug for at knytte nogle ord til Torbens død. Vi har ikke skrevet meget om Torbens sygdoms forløb på bloggen. For, selv om vi ofte lufter hverdagens bekymringer her, var dette dog for privat.
Siden slutningen af 2013 har vi levet med bevidstheden om Torbens kamp mod kræften. Han vandt mange slag undervejs med tabte desværre krigen. Efter min bedste overbevisning døde han heldigvis som en afklaret mand.
Jeg har kendt ham siden 1998 hvor han (og Birthe) tog rigtig godt i mod mig som svigerdatter. Torben var den mest hjælpsomme mand jeg har kendt. Han var en sjov svigerfar og en god og mild bedstefar. Vi elskede ham alle meget højt og vil savne ham hver eneste dag.
Vi vil mindes ham når vi tænder op i brændeovnen, snakker om Norge eller bruger hans gode gamle vittigheder og vendinger.
Vi er heldige at have kendt ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar