søndag den 8. marts 2015

Gæslinge - og andre grene

Nu, med marts måned, er det jo officielt forår. Tulipaner og påskeliljer kan købes alle vegne og er også så småt på vej op af jorden i vores haver.
Jeg har allerede købt adskillige bundter påskeliljer, som, med deres fine gule farve, lyser op i vores hjem. Gul er forøvrigt pt. min nye yndlingsfarve.
Udover at købe forårsblomster kan jeg også godt lide at tage grene ind fra haven. Jeg har flere gange haft forsythiagrene med hjem fra sommerhuset og de har blomstret så fint i vaserne rundt omkring. I dag har jeg taget ribesgrene med hjem. Selv om Rasmus siger at de lugter af kattetis. Og, så har jeg fået et kæmpebundt pilegrene med bløde gæslinge, af min svigermor, som har hentet dem hos en nabo.
Nu står de og pynter i vores store vase i stuen.
Jeg kan mærke, at jeg bliver glad af at se på dem. Forårsglad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar