fredag den 6. marts 2015

Kursus i Kolding


I går var jeg på kursus i Kolding. Kurset blev afholdt på Hotel Scandic og handlede om et nyt obligatorisk arbejdsredskab, der skal implementeres på mit arbejdsområde i løbet af i år.
Det bliver spændende og udfordrende, da vi over over dette også skal have mindste to andre nye systemer i nærmeste fremtid. 
Når enten jeg, eller nok mest Rasmus har været på kursus, spørger vi altid: "var det et godt kursus?". Og vi svarer altid "Jo tak, der var dejlig mad". Og det må man siger der var. Hold nu op, hvor blev vi forkælet med morgenbrød, frugt og nødder ad libitum, overdådig frokostbuffet samt kaffe og kage. 
Jeg vil skynde mig at tilføje, at selve kurset var meget lærerigt og professionelt.
Så alt i alt en rigtig god dag i Kolding.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar