fredag den 24. april 2015

Det spirer og blomstrer

De sidste par weekender har vi arbejdet i haven. Vi har flyttet jord, luget ukrudt og omplantet stauder. Vi har også så småt fået gang i drivhuset. Her stod en gammel vin og er par kiwiplanter. Sidstnævnte gav ingen frugter og vindruerne var fulde af kerner, så dem har jeg fjernet. I dag modtog jeg to nye vinplanter, en rød og en grøn, begge uden kerner. De er nu plantet i hvert sit hjørne af drivhuset. Så giver de forhåbentligt masser af lækre, kernefri druer om et par år.
Jeg har også forspiret ærter og bønner i et minidrivhus i vindueskarmen. På under en uge voksede de sig for store til minidrivhuset og nu har jeg derfor plantet dem ud i hver sin plantesæk i drivhuset.
Nu mangler jeg bare at plante tomater, agurker og krydderurter derinde.
Udenfor drivhuset pibler det også frem med blomsterknopper, specielt Magnoliaen er smuk lige nu.
Vi går med terrasseplaner, en ikke helt nem opgave kan jeg afsløre. Vi vil nemlig anlægge den der, hvor der før var et stort hul, men nu er et lille bjerg. Men terrasse, dét bliver der. På den ene eller anden måde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar