torsdag den 9. april 2015

Dublin dag 05. Hjemrejse
Så er vi hjemme igen efter en fantastisk ferie i Irland. Den sidste dag gik udelukkende med hjemrejse. Vi sov lidt længere om morgenen og spiste derefter et solidt morgen måltid på hotellet. Så pakkede vi kufferterne, der blev godt proppede med souvenirs og rejsegaver.
Derefter tjekkede vi ud og gik de ca. 10-15 minutter til vores lufthavnsbus. Både vi og vores kufferter fik plads i bussen. Det var desværre ikke alle forundt, da chaufføren kørte forbi flere stoppesteder, da han mente bussen var fyldt. Det er ikke lige det man har brug for, når man skal i lufthavnen tænker jeg. Nå, men vi nåede frem i god tid og fandt os en siddeplads og lidt at spise og drikke. Vores fly hjem blev ca, en time forsinket pga. alle mulige og umulige årsager. Først var der ingen ledig landingsbane da flyet skulle lande i Dublin Airport. Så punkterede den bil der skulle fylde brændstof på flyet og en ny bil måtte tilkaldes. Den havde så ikke nok brændstof med, så en tredje bil måtte tilkaldes.
Men da det endelig lykkedes at komme afsted, var det en fin hjemtur. Jeg nåede lige at købe et par flasker sprut inden vi sprang i en taxa hjem. Her ventede Rasmus og ungerne med dejlig lasangne til os. De var meget glade for at se os og det var gensidigt. Vi fik hurtigt afleveret vores rejsegaver, som heldigvis faldt i god jord alle steder.
Nu har vi mange gode minder og billeder fra en fantastisk tur til smukke Irland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar