søndag den 12. april 2015

iPad Extravaganza

Vi har gjort noget, for os, helt uhørt! Vi har købt en iPad til hver af os. Vi var så heldige at på en klat penge tilbage i SKAT og havde lyst til at bruge nogle penge på noget der ville glæde os alle fire lige meget. Valget faldt på iPads - vi har forlængst overgivet os til Apple (også Android chick'en). Fordi det dur og fordi ensartetheden gør, at det er smart at alle i familen har Apple. Her tænker jeg ift. opladere, appkøb mv.
Desuden var vores gamle devices slidt op: Rasmus' iPad 1 chrashede hele tiden, min fem år gamle Samsung Tablet havde problemer med hastigheden. Mille har faktisk en SkoleiPad, men der er efterhånden så mange restriktioner på, at hun er nervøs for at bruge den hjemme. Maja har ingen iPad.
Vi købte derfor fire iPad Air på tilbud, pakkede dem ind og så fik vi dem om morgenen Påskesøndag. Børnene blev superoverraskede og megaglade.
Siden har vi købt covers i hver sin farve, så vi kan kende forskel.
Om vi så sidder med næsen begravet i dem hele tiden? Tja, ikke mere end før og ikke mere end de fleste tænker jeg.
I skrivende stund bruger ingen deres iPads. Rasmus læser et blad og pigerne fletter armbånd. Jeg blogger fra telefonen, men skal snart ud at plante lavendler i haven.
Så vi formår periodisk at fungere offline.
Men, når vi mailer, blogger, lytter radio, ser TV, læser avis, finder strikkeopskrifter, køber billetter, laver indkøbsseddel, handler, læser forældreintra, opdaterer kalender, spiller spil, tjekker vejrudsigten, går i banken, låner bøger, kigger på kort, stiller vækkeur o.m.a, ja, så er vi online igen.
Sådan er livet (blevet).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar