torsdag den 28. maj 2015

Fine loppefund

I lørdags blev det afholdt loppemarked i Vellerup Sommerby. Vi havde overvejet at stille op med en bod, men fik ikke gjort noget ved det. Og det var jeg egentlig glad for, for det var hundekoldt og virkede uoverskueligt at skulle stå der fra 10-16.
Men vi gik derned en tur og snusede rundt. Vi fandt nogle fine ting synes jeg. Ungerne havde lidt penge med og handlede lidt småtterier på egen hånd.
Vi samler jo på (brugte) pixibøger og jeg fandt en kurv med masser af pixibøger i. Pigerne og jeg screenede dem så godt vi kunne og udvalgte 54 pixibøger til samlingen. Det måtte vi slippe 100 kr for. Det var dyrt syntes Rasmus. To andre bøger, af hhv. Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsen købte jeg også for 5 kr stykket.
Jeg faldt over nogle smukke tal i træ, som havde været brugt til at trykke plakater med. Jeg syntes at de spejlvendte tal var sjove og smukke og fyldt med historie på flere måder. Jeg købte tallene 0-9 samt et bogstav "B" til min mor for 35 kr. Det var til gengæld rørende billigt!
Rasmus snoldede for en hel ti'er da han købte fem gamle to-kroner, for ja, en ti'er. Nogle meget fine mønter og den ældste er fra 1925.
Mit sidste køb var et par meget lidt brugte Angulusstøvler i sølvfarvet læder. Dem måtte jeg efter en kort overvejelse eje, og købte dem for 75 kr. Noget af et scoop synes jeg, for jeg eeelsker Angulusstøvler og ved også udemærket hvad de koster. Og jeg har haft dem på lige siden.
Så, alt i alt en meget fin loppemarkedstur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar