lørdag den 30. maj 2015

Flere loppefund

Loppemarkedsæsonen er for alvor skudt i gang og i dag var vi til et loppemarked på Hvidovre Havn.
Her var der opstillet en del boder og mange trodsede det våde og blæsende vejr. Børnene købt atter nogle småting for deres egne penge, Mille købte bl.a. en hat for en femmer.
Det første jeg købte var seks fine krus fra Bloomingville for 50 kr. De skal bruges som te/ kakaokrus i sommerhuset, hvor jeg pt kun har ét tekrus.
Vi købte også en ramme til 20 kr (og faktisk også én til 10 kr). Vi har nemlig planer om en billedvæg i stuen bestående af sorte rammer med en masse personlige billeder i.
Vi fandt en rød LEGOradio til 10 kr. Den skal bruges på et af badeværelserne tænker jeg.
Lige inden vi gik hjem fandt jeg to fine ting i en rodekasse, hvor alt kostede en krone. Der lå en fin lille urtepotteskjuler med et Bjørn Wiinblad-inspireret motiv. Jeg tror at det er en kopi, for der står intet i bunden. Men for en krone er det også ok. Jeg vil have Pletter I Luften, Husfred eller måske Karse i den. Den anden enkroners ting er en gammel pengekat i brunt skind (eller læder). Hvad jeg skal bruge den til aner jeg ikke. Men det er typisk mig at falde for sådan noget. Når jeg tænker mig om falder jeg i det hele taget ofte for beholdere af alle slags: kasser, æsker, dåser, flasker, tasker, penalhuse, punge, bøtter og etuier.
Mærkelig fetish egentlig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar