søndag den 7. juni 2015

Fed forlænget weekend

 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har da godt nok haft den sjoveste og hyggeligste forlængede weekend i mands minde! Jeg er lige landet i sofaen og smiler ved tanken om de sidste par dages oplevelser.
Allerede torsdag var vi sammen med en flok gode venner (12 voksne og 12 børn) til hygge, pizza og drikkelse. Vejret var skønt, så vi sad udenfor så længe vi kunne.
Om fredagen var det jo Fars Dag og vi forkælede da også Rasmus. Men dagens hovedperson var min far, det nemlig havde fødselsdag. Han havde inviteret til lækker frokost og drikkelse, som vi spiste udenfor i gården. Min far bor i Nyhavn og det var sjovt at tænke på at vi sad i fred og ro kun 100 m væk fra en af Københavns største, og mest livlige, turistattraktioner.
Efter maden gik vi en tur op til Christiansborg, hvor der var festivitas i forbindelse med Grundlovsdag. OG der var Distortion. Sikken en stemning altså! Havde man været 15 år yngre, så havde jeg sgu sat mig ned på kantstenen med en øl.
Om aftenen grillede vi dejlig mad og fik mere drikkelse.
Lørdag tullede vi lidt rundt ude og inde og om aftenen var vi på besøg hos et par gode venner, som serverede udsøgt mad og drikkelse.
Søndag havde vi fået billetter til Brøndby-Esbjerg på Brøndby Stadion. Vi hyggede os med bold, hapsdogs og drikkelse mens vi desværre overværede Esbjerg vinde 1-0.
Vi har simpelthen hygget os så meget denne weekend, spist så meget lækkert mad og har helt sikkert overskredet Sundhedsstyrelsens anbefalede alkoholindtag betragteligt.
Men, som vi blev enige om, det er da derfor vi går på job hver dag. Det er da for at kunne nyde at holde fri.
Og nu kan vi snart skimte fire ugers sommerferie i det fjerne. Det bliver SÅ fedt! Men først venter flere fantastiske weekender med gode oplevelser med gode venner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar