torsdag den 20. august 2015

Bøvertun

Så blev jeg endelig, endelig færdig med min Bøvertunkofte. Jeg startede på den i januar og kors, hvor blev jeg træt af at strikke rudemønster til sidst.
Jeg er ellers blevet godt tilfreds med resultatet, selv om mit selvkritiske øje sagtens kan få øje på flere småfejl hist og her. Jeg overvejer stadig om jeg gider gøre noget ved det eller om det bare er en del af charmen ved hjemmestrik.
Koften har været ufattelig længe undervejs dels fordi jeg i perioder ikke har nørklet overhovedet og dels fordi jeg har haft gang i andre, mindre, strikke- og hækleprojekter. Sådan er det oftest for mig, jeg har som regel ét stort projekt i gang sideløbende med flere små.
Sådan bliver det også igen, da jeg allerede har købt garn til både endnu et stort projekt (endnu en kofte, dog uden rudemønster) og adskillige småprojekter.

Opskrift: fra "Kofteboken" (2014)
Model: "Bøvertun"
Størrelse: XL
Garn: Sandnes mini alpaka i farverne petroleum og naturhvid
Knapper: Tinknapper "Aase"
Pind: 2 1/2, 3 og og 3 1/2
Tips: Man skal være meget omhyggelig med at have styr på udtagningerne i denne opskrift, da der ikke angives hvor mange masker der skal være på pinden efter en omgang med udtagninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar