onsdag den 26. august 2015

Maja 10 år

I dag har vores skønne Maja 10 års fødselsdag. Tænk, at vi har været heldige at have haft hende i vores liv i 10 år.
Dagen startede med at jeg bagte vafler til morgenmad og så vækkede vi Maja med sang og flag. Hun fik derefter fødselsdagsgaver, bl.a. et løbehjul, som hun blev meget glad for og Mille havde lavet de fineste gaver til sin søster. Skolen slipper man ikke for selv om man bliver rund, men til gengæld delte hun slikpinde ud til klassen.
Kl. 15 hentede vi hende og resten af pigerne fra klassen og gik hjem og holdt fødselsdag. Hjemme ventede farmor og Mille og vi fik i fællesskab fodret de sultne unger af med en gang boller og saftevand. Efter leg og gaveudpakning delte vi tøserne op i tre hold og så stod den på "Femkamp". Her skulle de ramme bolde i en kurv, blindsmage tre madvarer, føle på tre ting i en kasse og gætte hvad det var, kigge på en bakke i 60 sekunder og derefter remse tingene op, og endelig svare på tre spørgsmål med svarmuligheder. Det var supersjovt og børnene var dygtige. Vi havde medaljer til det vindende hold.
Efter mere leg lavede vi pizza til aftensmad og Banana Split til dessert. Da gæsterne blev hentet fik de den obligatoriske slikpose med i hånden.
Maja har storhygget sig og vi andre overlevede også...
Jeg må sige, at det var været en vellykket dag og det glæder mig at pigerne i Majas klasse har et stærkt sammenhold. De er simpelthen bare en skøn flok 9-10 årige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar