tirsdag den 25. august 2015

Nye lysestager

Jeg har købt mig et par lysestager til udestuen. Det er IKKE bare mere unødvendigt nips, næ nej, det er vaskeægte husindretning på højt plan. Eller noget...
Sandheden er nok at finde et sted mellem nips og indretning, men jeg har længe ønsket mig at have mulighed for levende lys i udestuen, primært selvfølgelig til de måneder, hvor vi ikke bruger brændeovnen.
Vi har lidt specielle krav til lysestager, hvoraf det primære krav er, at de skal være kattehale-sikre (vi er blevet kloge af skade). Meget afhænger selvfølgelig af placeringen, hvorfor vi ikke har nogle gulvlysestager hos os.
I udestuen ville jeg gerne have nogle væglysestager, der kunne hænge bag brændeovnen. Og, jeg faldt over nogle meget smukke, grafiske vægstager fra MENU der hedder POV (Point Of View). De er sortlakerede med en mat overflade og passer supergodt til brændeovnen.
Eneste minus var prisen, men jeg fandt dem på nettet til 50 kr under butikspris, med fri fragt og Forbrugsforeningsrabat. Det hjalp lidt på det.
I dag har min Handymanny hængt dem op for mig og det er blevet SÅ fint synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar