søndag den 2. august 2015

Weekend med max hygge

Vi er stadig uden børn, så vores hverdag er fuldstændig uden struktur og faste rammer. I fredags, da vi kom hjem fra arbejde, ja da tog vi os en alvorlig middagslur. Henad 17.30 kom vi på, at vi hellere måtte stå op og være lidt praktiske. Et par timer senere kom vi så på, at vi hellere måtte lave noget mad. Så vi grillede dejlig mad, som vi dog måtte spise indenfor, da det var for koldt ude. Bevares, det var da også kun d. 31/7!
Efter maden gik vi en tur i kvarteret for at søge inspiration til en busk vi skal have plantet til efteråret.
Efter turen indtog vi sofaen, hvor den flaske vin vi delte til maden begyndte at virke søvndyssende som bare det.
Lørdag tilbragte vi i Korsør, hvor min mor fejrede fødselsdag. Vi hyggede os meget og var glade for at se vores børn igen. Vi sov der til søndag, hvorefter vi kørte hjem igen. Atter uden børn, som først kommer hjem på tirsdag.
Vi har brugt hele søndagen i haven. Vi har både været flittige og daset en del. Jeg har til min store glæde fået mig en hængekøje, som selvfølgelig måtte afprøves grundigt.
Til aften kørte vi ind til byen i cabrioleten og spiste lækker pizza på H. C. Ørstedsvej. Derefter kørte vi til Amager Strandpark, hvor vi spiste en is med udsigt til Øresund.
Vi sluttede weekenden med en kop kaffe foran bålet på vores hyggelige terrasse.
Alt i alt en superfantastisk weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar