søndag den 27. september 2015

Fantastisk weekend

Vi har simpelthen haft den mest fantastiske weekend! Vi startede den med at køre i sommerhus fredag efter arbejde. Her hyggede vi os med fredagsslik, drinks og TV. Lørdag sov vi længe og kørte så på Skibby Genbrugsplads og et par andre genbrugsforretninger. Ikke de vilde fund denne gang desværre.
Resten af lørdagen drev vi den af med undtagelse af Rasmus, der fik slået græsset. Vi havde egentlig planlagt at køre hjem lørdag aften pga. planer i Hvidovre søndag formiddag, men det blev enstemmigt vedtaget at blive deroppe.
Vi stod så tidligt op søndag morgen, så vi kunne komme tids nok hjem til at få Mille til fødselsdag kl. 11 og Maja til Legeaftale 11.15.
Rasmus fik ordnet en masse udendørs, bl.a. slået græsset (!) mens jeg tullede rund indendørs. Jeg har så småt smidt den ene krykke og kan således bedre komme frem.
Vi grillede aftensmaden på vores fantastiske gasgrill og så foreslog Maja at vi skulle køre ud og få en is til dessert.
Hvorfor ikke? Vi slog taget ned på Audien og kørte ud til Ismageriet på Kongelundsvejen og fik lækker, lækker is. Derefter cruisede vi hjemad gennem byen og så hvordan fuldmånen steg op over Kongens København.
Rasmus og jeg sluttede aftenen i sofaen, hvor vi så det første afsnit af "Broen III". Jeg er meget begejstret for "Nordic Noir" og synes at vi kan være stolte af vores dramaserier og film tilhørende den genré.
Nu er vækkeuret sat til klokken meget tidligt, for vi skal op og se måneformørkelsen. En helt speciel afslutning på en helt fantastisk weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar