søndag den 6. september 2015

Middag og landskamp i Parken

Da min far fyldte 69 i juni havde vi lavet et skrabelod til ham. Der var mulighed for mange spændende præmier såsom, en koncert med Kandis, en gåtur og ad Himmelbjerget og gavekort på 50 kr. til Netto. Men heldigvis fik min far skrabet sig frem til tre ens "Middag og landskamp i Parken".
Og i fredags udløste han så præmien. Mine søstre, min far og jeg mødtes på Thairestauranten Silom på Østerbrogade, hvor vi spiste dejlig middag. Så gik vi over i, den totalt udsolgte, Parken, hvor vi så EM-kval kampen mellem Danmark og Albanien (Note to self: gode pladser: A Tribunen Øvre, række 12, sæder 156-159, der sidder ingen bagved).
Sikke en stemning der var og der blev sat Db rekord under nationalsangen. Dog vil jeg mene, at de albanske tilhængere langt overskyggede os danske fans. Hold op, hvor var der gang i dem, de havde en fest fra første til sidste fløjt.
Kampen endte desværre 0-0, da det enlige danske mål blev dømt off side.
Uanset resultatet var det en stor oplevelse og en superhyggelig aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar