tirsdag den 8. september 2015

Mrs. Clumsy

I dag, da jeg kækt og frejdigt sprang ned af trappen på vej hjem fra job, missede jeg et trin. Det sagde "knæk" og jeg kunne straks mærke, at det gjorde rigtig ondt. På en eller anden måde (formentlig et adrenalinkick) fik jeg samlet mit habengut op og humpede ned fra 2. sal, krydsede Peter Bangs Vej og kørte hjemad. Jeg var ret konfus, men fik ringet til Rasmus og bad ham møde mig derhjemme.
Da jeg kom hjem hinkede jeg hen til bænken foran trappen op til hoveddøren, som jeg overhovedet ikke kunne overskue at komme op ad.
Da Rasmus og pigerne kom hjem hurtigt efter mig, ringede vi 1813 og lavede en aftale med Skadestuen på Hvidovre Hospital.
Efter et røntgenbillede kunne lægen konstatere, at der var brækket en knogle. Heldigvis "et godt sted" så jeg kunne nøjes med en støvle og et par krykker.
Nu skal jeg gå med støvlen i fire uger og må derudover forvente, at der kan gå lang tid inden knoglen er tip-top igen.
Så det bliver lidt udfordrende at være mig den næste 1-1 1/2 måned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar