tirsdag den 6. oktober 2015

Den tredje abe

Nu har jeg hæklet min tredje Kay Bojesen og er ved at være en smule træt af at hækle det samme om og om igen. Well, det er jo min egen beslutning og denne gang skal aben gives til en kollega, der fornylig har fået sit første barn - en lille pige. Jeg tænker, at aben er fin som pynt på børneværelset og er en hyggelig hæklet version af en dansk designklassiker.
Jeg håber, at Selma og hendes mor bliver glad for aben.

Og så tager jeg mig lige en abepause...
Jeg er for et par uger siden begyndt at strikke på endnu en norsk kofte. Dem bliver jeg til gengæld aldrig træt af at strikke og det er SÅ mange smukke kofter at gå i gang med. Denne gang er det en såkaldt Olea-kofte i gråt uld med bærestykke i hvidt, sort og mørkegråt mønster.
Og, så har jeg som altid nogle små og mere handy projekter ved siden af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar