lørdag den 17. oktober 2015

En forskrækkelse

Vi fik noget af en forskrækkelse i tirsdags. Min far blev ramt af en blodprop i hjernen. Han havde børnene på besøg og havde følt sig en smule utilpas i løbet af dagen, men havde været på museer og havde lavet burgere til aftensmad.
Men ved 19-tiden besluttede han alligevel at tilkalde os. Da vi ankom, kunne jeg høre på hans tale, at noget var galt. Vi ringede derfor 1813 og de sendte en ambulance. Den kørte ham, stille og roligt, til Akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital. Vi kørte efter. Her blev han indlagt og har gennemgået en masse undersøgelser og scanninger og endnu en del forestår. Men der er vist ingen tvivl om, at han har haft en blodprop i hjernen og at det har ramt taleevnen. Heldigvis er der ingen øvrige funktionsnedsættelser.
Men det er en hård omgang for min far. De færreste af os kan vist sætte os ind i, hvor frustrerende det er, ikke at kunne få ordene ud.
Det skal dog nok blive godt igen, det kræver blot træning og stædighed. Det sidste er heldigvis en egenskab alle i den Møller Jensen'ske slægt besidder på godt og ondt.
Ja, livet kan ændre sig på et splitsekund. Husk det, og LEV NU!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar