søndag den 18. oktober 2015

Mindre renovering af badeværelset

Vores ene badeværelse er meget oprindeligt - det vil sige fra 1955!
Vi kan nu godt li' det selvom nogle forrige ejere gakkede lidt ud med gulvfliserne.
Udfordringen har været varme! Der har simpelthen været direkte koldt uden ordentlig mulighed for opvarmning. Der er faktisk gulvvarme, dog uden nogen form for regulering. Der er tændt eller slukket.
Radiator var der ingen af. Der var en ret klodset håndklædevarmer, men med stærkt begrænset evne til at afgive varme. Lidt tæret var den også. Armaturerne var trods alt ikke oprindelige, men klar til udskiftning var de. Familie og venner som har besøgt os kommer nok ikke til at savne håndvaskarmaturet, som lukkede den forkerte vej. Engelsk stil måske - men flere gæster har kommet ud derfra og visket "jeg kan altså ikke få lukket for vandet?"!
Nu er der kommet nye møbler op og nye armaturer også i brusekabinen. Håndklædevarmeren måtte lade livet, og der er nu monteret en fin kraftig radiator af VVS'eren.
Da vi oplevede temperaturen var 26 grader C, gik det op for os, at termostaten ikke virkede. Vi kunne ihvertfald ikke slukke for vores nye radiator. Det viste sig nu, at rørene var monteret forkert...et besøg mere af VVS'eren, og så virker det! Hmmff.
Nu venter vi på mureren, som skal lægge nye fliser på gulvet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar