fredag den 30. oktober 2015

På seminar i DyrehavenOnsdag og torsdag i denne uge har jeg været på seminar (eller Internat som det vist også hedder) med mit arbejde. Seminaret blev afholdt på et fint vandrehjem ved Raadvad ude i Dyrehaven. Altså, jeg kunne ikke forestille mig et smukkere sted. Dyrehaven er klædet i de flotteste efterårsfarver og heldigvis var der små huller i det ellers tunge, men spændende, faglige program, til at gå korte ture ud i skoven. Vi var tilmed så heldige at se kronvildt.
Selve vandrehjemmet var hyggeligt indrettet med pejsestue, hvor vi onsdag aften holdt hyggeligt samvær.
I det lokale mit team og jeg opholdt os, var der et funktionelt kuk-ur, som på hyggeligvis forstyrrede vores arbejde med jævnlige mellemrum.  Det inspirerede mig til en punchline for kommunen: "Kuk Kuk Kummunen". Jeg er dog ikke sikker på, at det vinder indpas.,,
Vi haft et par superdejlige, faglige og sociale dage sammen ude af vante rammer. Og det er godt for en arbejdesplads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar