søndag den 18. oktober 2015

Strikkesmykker

For noget tid siden så jeg nogle fine hjemmelavede strikkesmykker på en blog. Jeg kan ikke huske hvilken blog, blot at bloggeren også havde set strikkesmykkerne på en helt tredje blog.
Sådan er det ofte, at der går trend i nogle projekter, f.eks. Bøvertunkoften. Man bliver hurtigt inspireret på internettet.
Altså også i dette tilfælde med strikkesmykkerne. Jeg har købt nogle 6 mm enderør samt en kuglekæde i en online hobbyforretning og har købt et udvalg af 6 mm strikkepinde på Skibby Genbrugsplads. I går aftes fik jeg så, ved hjælp af værktøj og kontaktlim, kreeret to halskæder og en nøglering/ vedhæng.
Jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet og har tænkt mig at gå med kæderne. Jeg står ved, at jeg er strikkenørd.
Man kunne også fint lave dem med hæklenåle...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar