fredag den 9. oktober 2015

Støvleskift

I tirsdags var der endelig gået fire uger siden jeg brækkede foden. Det betød, at jeg måtte få den støttestøvle af, som Skadestuen havde forsynet mig med. Det var herligt og også lidt spændende endelig at kunne støtte på foden.
Musklen i højre læg var blevet synligt mindre og det føles også mærkeligt at gå, men det skal nok blive godt.
Jeg fejrede min fodfrihed med at stavre ind i Fiolstræde og forkælede mig selv med et par fede Dr. Martens støvler. Det er mine allerførste Docs og jeg valgte den helt klassiske model 1460 8 eyelet. Altså en ankelstøvle med 8 snørehuller.
Jeg fik rigtig god betjening af en sød ung pige og da jeg næsten havde besluttet mig for købet sagde jeg til hende: "Nu er spørgsmålet bare, om en 40 årig husmor fra Hvidovre kan gå i sådanne støvler". Det mente hun nok at jeg kunne, så jeg købte dem.
Jeg havde overvejet om jeg skulle købe nogle mere feminine støvler, måske med en lille hæl.
Men jeg må nok konkludere, at det ikke lige er mig. Jeg er nok for praktisk anlagt.
Støvlerne skal gåes til, men det venter jeg lidt med indtil min fod ikke er så øm mere. Jeg glæder mig, for jeg synes at de er superfede.

1 kommentar:

  1. Jeg har en kollega på ca. 55 år og hun har masser Dr. M. Det er jo aldrig for sent at prøve noget nyt:-)

    SvarSlet