søndag den 11. oktober 2015

Weekend til søs

Vi har valgt at tage hul på efterårsferien med en weekend til søs. Vi tog nemlig med færgen Crown Seaways til Oslo i fredags og kom hjem igen her til formiddag. Det er en tur vi har taget en del gange før og vi nyder det stadig hver gang. Både turen med færgen og dagen i Oslo.
Børnene deltog i en masse aktiviteter på turen op og vi sluttede aftenen i Columbus Bar med farvestrålende drinks, mens vi hørte husorkestret spille.
Efter morgenmadsbuffetten lørdag morgen gik vi i land og stilede direkte mod Oslos karakteristiske Operahus. Operahuset skal ligne et isbjerg og det er muligt gå oppe på bygningen, som er opført i hvid marmor.
Derefter gik vi hen til Oslo Reptil Park, hvor vi så alverdens kryb, øgler og padder. Bl.a. edderkoppearten Den Sorte Enke (i dobbeltbur) og vi fik også lov at holde en Kongepyton.
Efter frokost gik vi indenfor i Oslo Rådhus, som er utroligt smukt indrettet og med en flot beliggenhed ved fjorden.
Vi nåede også et smut forbi Aker Brygge inden vi gik tilbage til færgen.
Godt omme i ben og fødder var det en fornøjelse at sænke sig i boblebadet i færgens pool-område. Vi brugte 1 1/2 time på at bade og sidde i sauna (Note to self: badeområdet er bedre på Pearl Seaways).
Efter aftensmaden gik Mille og Rasmus i baren, mens Maja og jeg blev tilbage i kahytten og hyggede os med afslapning og massage.
Søndag spiste vi igen morgenmadsbuffet, denne gang med udsigt til Sjællands østkyst.
Kl. 09.45 lagde havnen til kaj og en time efter var vi hjemme igen efter en skøn tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar