torsdag den 5. november 2015

Bløde våben

Og hvorfor har jeg mon to par sammenrullede herresokker på mit natbord? Jeg kan oplyse, at Rasmus har ét par liggende. Oprindeligt lå der også to par, det andet blev dog anvendt forleden nat. Inden nogle får alt for mærkelige idéer, vil jeg løfte sløret for mysteriet. Sokkerne er simpelthen (bløde) kasteskyts, som vi bruger til at fyre efter Edda når hun hver (eneste fu**ing) nat kradser på vores skab i soveværelset så vi vågner af det. Nogle gange gør hun det endda TO gange. Det er faktisk blevet værre efter vi er gået over til vintertid.
Men hvorfor gør hun så det? Ja, det har jeg også spurgt Rasmus om mange gange. Hans svar er, at han tror, at hun vil... kæle!
Det virker faktisk også sådan, for når vi halvsovende og totalt lallende klapper på dynen og kalder på hende, hopper hun op til os og lægger sig veltilpas til rette og falder i søvn.
Vi vil gerne have hende til at holde op med uvanen, for dels vækker hun os og dels kradser hun malingen af. Så, nu forsøger vi med kasteskyts. Andre metoder kunne være (og kan meget vel blive) eksklusion af soveværelse med lukket dør til følge (tror dog ikke helt på det, for så kradses der vel bare på den) eller Dijonsennep direkte i gabet i gerningsøjeblikket. Ellers må vi ud i en kattehvisker (eller -bøddel)...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar