fredag den 27. november 2015

For stor til juletræsfest?I dag har pigerne og jeg været til Juletræsfest på mit arbejde. Det plejer at være vældig hyggeligt både for ungerne og mig, som deler et par flasker rødvin med kollegaer i samme båd. Jeg har dog en fornemmelse af, at Maja er ved at være for stor til juletræsfester. For, nedenstående skrev hun på min mobiltelefon i ventetiden:

"Der var en gang en pige hun hed Maja hun var til juletræs fest og ville gerne hjem men moren blev ved med af sige "der går lige 2 minutter" nej det varede cirka 20 minutter. Maja synes af det var ved af blive for maget så hun over vejede af tage bussen hjem alene. Ja og endnu værer der var en julemand der bliver hved med af tale,danse og Lokke børnene op med af sige "så er der godteposer" også kommer alle børnene også siger han jeg har en overaskelse en kæmpe stor overaskelse det siger han "det er at jeg har lært alfabetet" også synger han alfabetet. ABCDEFG..........Også videre. Der er også mange balloner der springer. Vi skulle være hjemme klokken 19:30 og klokken er 19:42 nu vi skal med bus hjem og det er mørkt og koldt. Og det kan være af bussen først kommer om et 15. Der er mange der er gået hjem men ikke os det er jo klart. De er ved af rydde op og julemanden er stoppet med af spille jubi. En ballon sprang næsten i hovede på mig. Men vi er endelig på vej hjem nu. Vi ses"

Skrevet af Maja Møller Johansen. 

Høbs!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar