lørdag den 2. januar 2016

Badesarong / Anything TowelNår man vinterbader skal man have noget basisudstyr på plads. Badetøj er jo ikke et must, faktisk gør det slet ikke noget,hvis man har glemt det. Men, du skal have et par sko der kan tåle vand (evt. klip-klappere eller Crocs), en badekåbe hvis der er langt mellem badested og sauna (og det er der hos os), et badehåndklæde til saunaen og også gerne en drikkedunk til vand til de 2 x 15 minutter i sauna. Det kan også være godt at have en ansigtscreme med, da man godt kan blive til tør i ansigtet efter sidste saunatur. 
Udover kontingentet er vinterbadning således en billig fritidsbeskæftigelse, da det meste af udstyret findes i en almindelig husholdning tænker jeg. Men, man kan jo altid opgradere på udstyret og det har jeg gjort på badehåndklædefronten. 
En kollega viste mig for noget tid siden en rigtig fin badesarong, som hun havde fået i gave af sin datter. Den blev jeg så betaget af, at jeg ønskede mig den i julegave af Rasmus. Og jeg var så heldig at få den og den fungerer supergodt til min vinterbadning. Sarongen er inspireret af de tyrkiske "Pestemal", som er navnet på de håndklæder man bruger i Tyrkisk bad i Tyrkiet. En lille dansk iværksættervirksomhed bestående af to kvinder har set potentiale i håndklæderne og har startet en import af disse håndklæder. De kalder håndklæderne "Anything Towel" og får vævet de store, men tynde håndklæder i Tyrkiet i nordiske mønstre. 
Håndklædet er smukt, nemt at have med rundt og kan bruges som håndklæde, tørklæde, tæppe, sarong o.m.a. Jeg er superglad for mit og bliver muligvis nødt til at eje endnu et. Så er det godt man har fødselsdag lige om lidt. 
Håndklæderne købes på www.time2bath.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar