fredag den 22. januar 2016

Billeder på væggen

I går blev vi endelig færdige med at hænge billeder op på væggen over vores skænk. Nu har vi jo også boet her mere end to år, så det er vel på tide.
Vi har haft de fleste billeder stående på skænken i lang tid, for det største problem har været at blive enige om, hvordan billederne skulle hænge. Men til sidst gav jeg mig, og billederne er blevet hængt op på Rasmus måde.
Alle motiverne har en personlig betydning for os. Øverst til højre hænger en Genesisplade, som vi fandt i huset da vi flyttede ind. Pladen er fra 1986 og indeholder blandt andet nummeret "Land of Confusion" som vi jo alle kender. Pladecoveret ses desuden konturerne af ti voksne og to børn. Ligesom vores familie. Lige under pladen hænger en tegning tegnet af Maja da hun var fem år gammel. Tegningen hedder "En familie der elsker hinanden".
Udover det har vi flere af børnenes kreationer og også ferieminder, blandt andet et billede af Colosseum fra vores tur til Rom. En af de bedste ferie jeg har haft. Der er også blevet plads til en af mine kreative udfoldelser, et broderi med et citat fra en Volbeat sang, som Rasmus og jeg synes er rigtig fed.
Vi har faktisk også valgt at hænge nogle billeder op af os selv. De tre billeder er taget af min fætter Ivan til min farmor Gurlis 90 års fødselsdag for nogle år siden.
Vi er meget tilfredse med vores fotovæg og bliver glade af at se på de mange gode minder. Planen er at billederne kan blive skiftet ud løbende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar