onsdag den 6. januar 2016

Isbadere



Ja, der er lidt mange indlæg om mit vinterbadning for tiden. Men, det er fordi at jeg gør det ret meget i øjeblikket. Og udover det, går jeg mest bare på arbejde og er husmor. Og ikke ret meget andet. Så, vinterbadningen er altså det mest sindsoprivende i mit liv i øjeblikket og derfor er bloggen fyldt med det.
OG her på det sidste er vi jo virkelig blevet RIGTIGE vinterbadere, ja faktisk isbadere. Jeg var nede og bade mandag aften og der måtte der sparkes hul i isen før vi kunne gå ned i vandet. I morges var jeg dernede igen sammen med to tapre lidelsesfæller, og der måtte hakken frem, for isen var blevet noget tykkere. Men i kom vi! Det var tilmed på bedste vikingemanér, for vi havde ikke tid til saunatur bagefter. Umiddelbart bliver man hurtigt varm(ere) igen, meeen jeg havde lidt kolde fødder et par timer bagefter. 
Men alt i alt en superfed oplevelse som tåler gentagelse. Måske allerede i aften?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar