tirsdag den 12. januar 2016

Ny lampe

I søndags købte vi en ny lampe til stuen. Jeg havde luret på den allerede lørdag da jeg var ude at handle og smsede lokkebilleder i hobetal til Rasmus. Han svarede "Den er fin men også lidt vild". Det tolkede jeg som et nej og lod den stå.
Jeg havde anvendt den forkerte taktik, for da jeg senere atter fablede op om lampen og om hvor godt et tilbud det var, vaktes interessen hos gemalen. Så det endte med at vi købte den søndag.
Den står på vores skænk (hedder det vel) i stuen og kan oplyse en ellers mørk del af stuen. Lampen er med lysdæmper og kan altså også lave hyggebelysning.
Lampen hedder "Bourgie" og er fra Kartell. Jeg er vild med de klassiske, romantiske snirkler på foden og det futuristiske i skærmen og materialet. Jeg er også vild med at den er så stor, ca. 70 cm. høj.
Lille Else står betuttet under den nye lygtepæl. Fortid møder fremtid.
I like.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar