lørdag den 20. februar 2016

Nye badehåndklæder

I fødselsdagsgave fra Rasmus og ungerne fik jeg, blandt andet, lov til at bruge penge på www.time2bath.com. En hjemmeside der får produceret og forhandler moderne og nordiske udgaver af tyrkiske badehåndklæder, de såkaldte pestemals.
Jeg fik et i julegave, som jeg har brugt rigtig meget siden. Primært til vinterbadning.
Jeg har siden haft lyst til at supplere op til hele familen og i går modtog jeg så de fine håndklæder i smukke mønstre og farver. Jeg fik også nogle sæber og en kese (skrubbehandske).
Håndklæderne er vævet på små væverier i Tyrkiet af 100% bomuld. Håndklæderne er tyndere end almindelige håndklæder, men har en super sugeevne. Desuden tørrer de hurtigt igen efter brug og fylder og vejer næsten ingenting.
En andel god ting et størrelsen. De modeller jeg har valgt er ca. 90x175 cm, altså meget store og perfekte til både at svøbe sig i og sidde/ ligge på.
Sidst, men ikke mindst er de meget smukke synes jeg.
Ja, jeg er altså meget begejstret for håndklæderne og glæder mig til at bruge dem både til dagligt og til de rejser 2016 byder på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar