fredag den 5. februar 2016

Popcornet og gangsterchick'en

I dag skal pigerne til fastelavn på skolen. Majas klasse har temaet "Gangster" og hun er derfor klædt ud som sej gangsterchick.
Mille derimod, var i vildrede om hvad hun ville klædes ud som. Så fik vi den "geniale" idé, at hun da skulle været et popcorn(bæger).
Maja kunne bare finde sit tøj i sit skab (suppleret af sort makeup, en kæde fra kælderen og en tyggegummicigaret), hvorimod Milles kostume krævede en del af kreativiteten.
Vi fandt en passende størrelse papkasse, skar huller i til arme, ben og hoved og satte en bølget kan på foroven. Derefter beklædte vi den med rødt gavepapir (da jeg ikke kunne støve rød akryl maling op) og malede hvide striber på. Så fabrikerede vi et "popcorn"skilt til fronten og limede, af flere omgange, popcorn i toppen. Som prikken over i´et limede vi også popcorn på en hårbøjle.
Mille blev meget tilfreds med resultatet og det er jo det vigtigste. Personlig kan jeg godt se plads til forbedring, specielt i forhold til at lime flere popcorn på toppen. Men vi løb tør for tid. Og lim...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar