torsdag den 4. februar 2016

Stine Bramsen i Koncerthuset

I går indløste Rasmus en af sine julegaver: en koncert med Stine Bramsen i Koncerthuset i DRByen. Ikke dårligt en helt almindelig onsdag aften i januar. Min far kom og passede pigerne, de hyggede sig med at se videoer fra da børnene var små.
Vi kørte hjemmefra omkring kl. 19.20 og var på plads i god tid inden koncerten startede kl. 20.00.
Vi havde fået nogle meget fine pladser (note to self: Parterre, række 2, plads 23 og 24), hvor der hverken sad nogen foran os eller ved siden af os. Så der var frit og uforstyrret udsyn til scenen.
Som opvarmning sang en ung, dansk sangerinde ved navn Nayah, som bl.a. har haft nummeret "Bad bitches" som ugens uundgåelige på P3.
Derefter gik Stine Bramsen på scenen og sang en masse numre fra sit nye album "57". Hun sang også et par covernumre fra andre danske kunstnere, bl.a. Dúnés "Dry Lips" og til hele salens store overraskelse, trådte Dúnés forsanger Mattias Kolstrup ind på scenen og sang med.
Stine Bramsen er en utrolig dygtig sangerinde og hun skriver sine egne sange udfra personlige oplevelser og følelser. Og det kan mærkes i den måde hun synger på, synes jeg.
Det var en supergod koncert i den smukke koncertsal.
I næste måned skal vi afsted igen, dog noget lidt andet: Velvet Volume i Pumpehuset.
Hør en smagsprøve her: 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar