tirsdag den 16. februar 2016

Uigenkaldeligt 40 år!

De sidste par måneder har meget handlet om Rasmus' og min 40 års fødselsdag. Primært mht. festen, men vi har også talt en del om det at rykke et årti op i alder.
I weekenden var det så min tur til at runde det skarpe hjørne.
I lørdags stod jeg tidligt op, overraskende nok til et lag sne, og kørte i havnen til et skønt vinterbad. Sidst på formiddagen kom min mor og vi hyggede os med gåtur, kagebagning og melodi grand prix om aftenen.
Søndag kom min far og svigermor og så fejrede vi min fødselsdag med hjemmelavede smørrebrød, et udvalg af lækre øl, samt snaps. Og lidt senere kaffe og cheesecake. Superhyggeligt.
Sidst på eftermiddagen tog vi ind til Krudttønden for at deltage i et mindearrangement for Dan og Finn Nørgaard, der jo blev myrdet for et år siden. Der var opstillet lys fra Krudttønden og ind til Synagogen i Krystalgade og så skulle man stille og roligt gå ruten på ca. 3,5 km. Det var en rigtig fin og smuk aften. Rasmus blev endda interviewet til Radio 24syv.
Om mandagen havde vi fri og så tog vi børn og bedstemødre med ind til Geologisk Museum, hvor vi var så heldige at se den meteorit der faldt ned i Herlev d. 6/2-16 (Vi hørte faktisk lyden af meteoritnedslaget da vi var sommerhus forrige weekend).
Den lignede mest af alt et stykke undseeligt beton. Men det var fascinerende at se den og alle de andre meteoritter museet har i sin samling. Den ene større end den anden.
Så, alt i alt har det været en fantastisk fødselsdagsweekend og mine første dage i fyrrerne har da også været helt ok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar