mandag den 11. april 2016

Sommerhusglæde

Fredag eftermiddag kørte vi i sommerhus så hurtigt vi kunne komme afsted. Vi spiste aftensmad deroppe og gik derefter en tur i området. Vi var ude tids nok til at se solen gå ned bag ved Orø. Meget smukt syn. Fredag aften så vi alle fire "Pelle Erobreren". Vi var lidt spændte på, hvordan børnene ville reagere på den 2 1/2 time lange tragedie, som det jo mere eller mindre er. Der ER ikke mange lyspunkter i den film udover Pelle og Lassefars kærlighed til hinanden og deres imponerende drift til at få en bedre tilværelse på trods af mange tilbageslag.
Vi synes, at "Pelle Erobreren" er en "skal-se" film og heldigvis var børnene også meget optaget af den, selv om de måtte gemme hovederne i tæppet et par gange.
Lørdag sov vi længe og jeg vågnede faktisk ved lyden af en fasan, der skræppede i nærheden. Efter morgenmaden kørte vi på regulær genbrugsbutik-turné. Hele tre af slagsen blev det til (naturligvis inkl. Skibby Genbrugsplads) og vi slæbte simpelthen ting hjem. Alt lige fra pixibøger, kuffert, solbriller, tørklæde, bord/bænkesæt og meget andet. Det var supersjovt.
Resten af lørdagen foregik i haven, hvor vi havde en del beskæringsarbejde vi skulle have klaret. Vi skulle desuden klargøre til en professionel træfælder, som vi har hyret ind. Han skal fælde mere en del træer på grunden har vi besluttet. Det bliver spændende hvordan det kommer til at se ud. Jeg har det altid svært med at fælde træer. Vores træer er henved 50 år gamle og har været der siden sommerhuset blev opført. Men, alting til sin tid og nu er de blevet for store. Enkelte har desuden store stormskader og skal fjernes.
Under et hvil på terrassen hørte vi pludselig en mærkelig lyd og da vi kiggede ud i haven kom der et fint rådyr springende. Det har vi aldrig set før. Vi vidste godt at de måtte husere på grunden, da der ofte ligger rådyrlort. Men sikke en fin oplevelse!
Efter aftensmaden kørte vi hjem, da vi havde aktiviteter i hovedstadsområdet søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar