mandag den 9. maj 2016

Afslapning på terrassenSå er foråret endelig ankommet, ja man kan vel nærmest kalde det sommer. Vi har haft nogle fine fridage torsdag-søndag, hvor vejret bare har været flot og varmt.
Vi kørte i sommerhus onsdag aften, hvor vi ankom ved 21 tiden. Torsdag var vi til Julies 1 års fødselsdag i Slagelse og fredag var vi overvejende praktiske. Vi fik handlet lidt og var en tur på Skibby Genbrugsplads (ikke de store kup denne gang) og ellers fik vi slået græs, plantet krukker og ordet nogle andre ting i haven. Heldigvis blev der også tid til afslapning i det fine vejr.
Lørdag lavede vi ikke det vilde. Vi fik besøg af min far og han deltog i afslapningen. Vi kørte hjem igen lørdag aften og var vel hjemme omkring kl. 21. Alt så fint ud (vores nabo havde indbrud for nyligt, så vi er lidt på tæerne) og kattene havde det godt.
Søndag morgen vågnede vi tidligt og valgte at stå op i stedet for at sove dagen væk. Rasmus kørte til bageren og kom hjem med den halve bager forretning i anledningen af Mors Dag.
At stå tidligt op kan betale sig, for kl. 11.40 havde vi handlet (via Nemlig), luget ukrudt, slået græs, vasket havemøbler og havde 4. omgang vasketøj over. Vi fik også rigget terrassen og hængekøjen til. Der blev således masser af tid, og steder til at slappe af, som billederne tydeligt viser. Bemærk, at Edda er med på begge billeder. Hun er MEGET god til at slappe af. Men, hun er vel også gammel nok (13 år) til at gå på pension lige som Prins Henrik.
Vi har virklig fået lavet os en god terrassekrog med sofasæt, spisebord og grillhjørne synes jeg. Det er sjovt at tænke på, at vi faktisk sidder lige midt i den gamle havedam. Jeg tror, at jeg vil lave et blogindlæg om vores have som, i store træk, er meget fin.
Vi sluttede dagen af med at spise aftensmad på terrassen.
Sådan et vejr vil vi gerne have til udgangen af oktober! (jo, jeg har desværre set vejrudsigten for den kommende uge...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar