tirsdag den 31. maj 2016

Børneløbet i ZOO

I søndags blev der afholdt Børneløbet i Zoologisk Have, og vi havde, efter aftale med ungerne, tilmeldt dem, De skulle løbe 2 kilometer gennem Zoo og faktisk også krydse Roskildevej, som var spærret af til lejligheden.
Starten gik kl. 09.00 og Rasmus og jeg stillede os klar til at heppe lige ved opgangen til tunnelen over til BørneZoo. Vi havde godt nok ikke stået der ret længe før først den ene, så den anden af vores fine tøser spurtede forbi.
Da de kom i mål og fik deres medaljer, kunne vi også se deres tider: Maja havde løbet ruten på 8:52 (4:25 pr. km) og Mille på 10:27 (10:10 pr. km). Rasmus, der jo selv løber en del, var fuldstændig blown away over deres præstation. Og, de har endda kun haft én træningstur. Vi er rigtig stolte over vores dygtige tøser.
Efterfølgende kunne de hente hver en præmiepose og så var der ellers fri leg i ZOO så længe vi orkede. Vejret var rigtig flot og vi fik set en masse fine dyr. Vi havde pakket en solid madpakke hjemmefra som vi fortærende og ellers forkælede vi os selv med en stor is.
Omkring kl. 14 var gassen gået af ballonen og vi kørte hjem og slappede af resten af dagen.
Vi overvejer, om det kunne blive en årlig tradition for "The Johansen Kids" og samtidig have en dejlig dag i ZOO. Næste år måske med flere fra familien?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar